Η RAIDNET έχει την δυνατότητα να σχεδιάζει και να υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσης μηχανογράφησης Εταιρειών σε περιβάλλον λογισμικού (MICROSOFT, LINUX). Επίσης υλοποιεί έργα διασύνδεσης υποκαταστημάτων ( VPN ) καθώς και τηλεπικοινωνιακές λύσεις ( email - fax σε δικτυακή υποδομή).

Η Εταιρεία εξυπηρετεί Πελάτες με ετήσια συμβόλαια συντήρησης, προσαρμοσμένα στις εκάστοτε ανάγκες της κάθε Εταιρείας.

Υπάρχουν 'συμβόλαια συντήρησης εξοπλισμού' τα οποία μπορούν να περιλαμβάνουν:
• Την κάλυψη του μηχανογραφικού εξοπλισμού - ανταλλακτικά.
• Την παροχή υπηρεσιών με συγκεκριμένο σταθερό μηνιαίο κόστος για την επίλυση τόσο εκτάκτων προβλημάτων αλλά και συγκεκριμένων επισκέψεων συντήρησης.
• Συμβόλαια προαγοράς ωρών σε προνομιακές τιμές παρέχοντας την δυνατότητα σε κάθε εταιρεία να χρησιμοποιεί, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες της, τους μηχανικούς της εταιρείας μας.
Κλήσεις per call σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο υπηρεσιών

Επίσης συνεργάζεται και υλοποιεί έργα επιχειρηματικού λογισμικού, καθώς και λογισμικό κατά παραγγελία βασισμένο σε συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας. Το συγκεκριμένο τμήμα καταγράφει, αναλύει, σχεδιάζει και υλοποιεί μηχανογραφικές λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε Πελάτη. Αυτό σε συνδυασμό με την υλοποίηση και των αναγκαίων υλικοτεχνικών υπηρεσιών απο εξιδεικευμένους συνεργάτες της εταιρείας, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να έχουν άμεση εικόνα των προς υλοποίηση έργων χωρίς καθυστερήσεις και με άριστα αποτελέσματα εφαρμογής.

Η Εταιρεία μας σχεδιάζει και υλοποιεί Web Sites. Οι προτεινόμενες λύσεις βασίζονται στις τελευταίες τεχνολογίες της Adobe (Coldfusion 9.0) και της Microsoft (Windows Server 2008R2 - IIS 7.5 - SQL 2008), σε συνδυασμό με τις πιο σύγχρονες τεχνικές αναπαραγωγής δυναμικού περιεχομένου (AJAX enabled web sites) παρέχοντας αμεσότητα, ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Στα Sites μας γίνεται εκτεταμένη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών μορφοποίησης CSS, με ιδιαίτερη μέριμνα για την επιτυχή αναπαραγωγή του web site στους δημοφιλέστερους browsers (Internet Explorer, Mozilla, Firefox, Opera, Safari). Έχοντας ως βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, κάθε website που δημιουργούμε είναι δομημένο με τέτοιον τρόπο (Google Friendly) ώστε να είναι εύκολη η ανίχνευση, η καταγραφή και η εμφάνιση του απο το Google αλλά και από τις υπόλοιπες μεγάλες και έγκυρες μηχανές αναζήτησης.

Δείτε μερικές από τις δουλειές μας: Ktima-orion.gr | Holisticfertility.gr | Siarabalis.gr | Storiesoflife.gr

Η RAIDNET έχει την δυνατότητα να σχεδιάζει και να υλοποιεί έργα δομημένης καλωδίωσης κτιρίων, τηλεπικοινωνιακές λύσεις - τηλεφωνικά κέντρα, επέκταση και αναβάθμιση δικτύων, διαμόρφωση computer room κλπ.
Στην υψηλής τεχνολογίας αγορά των Δικτύων Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σήμερα, η εταιρεία μας ασχολείται με την κατασκευή Καλωδιακών Δικτύων Φωνής - Δεδομένων σύμφωνα με το standard EIA/TIA-568A. Η εξειδίκευση μας στον τομέα των Καλωδιακών Συστημάτων, μας επιτρέπει να είμαστε άριστοι γνώστες του πλέον σημαντικού τομέα των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων, ο οποίος άλλωστε αποτελεί και την πλατφόρμα οποιασδήποτε δικτυακής εφαρμογής.